Main Menu

Naušnice s biserima savršen spoj tehnologije i mode

Iako izgledaju kao naušnice s biserima, NOVA H1 je prilično nova kategorija audio nosivih uređaja dizajniranih da pretvore tehnologiju u modne dodatke.

Dizajn otvorenog uha
Dizajnirane da se nose baš kao par naušnica, NOVA H1 su TWS slušalice koje se povezuju sa vašim telefonom i emitiraju muziku, podkaste i drugi audio direktno u uho.

„Audio naušnice“ koriste NOVA patentiranu tehnologiju Direction Sound za kanalisanje zvuka pravo u vaše uho bez blokiranja sluha.

Dizajn otvorenog uha znači da možete da čujete zvuk sa NOVA H1, kao i zvuk iz svijeta oko sebe, dajući vam svijest o vašem okruženju. S obzirom na to, one također izgledaju kao divan par naušnica.

Dostupne od zlata i srebra sa pravim slatkovodnim biserima, NOVA H1 se mogu nositi na ušnim resicama ili staviti u bilo koji drugi pirsing. Nemate pirsing? Naušnice također dolaze u varijantama na kopče, što omogućava skoro svakome da ih nosi.

Prava magija
Međutim, bez obzira koliko slušalice NOVA H1 izgledaju otmjeno, prava magija leži ispod njihove površine. Iza svog avatara za nakit se vješto krije par audio drajvera, dizajniranih da pretvore naušnice u slušalice.

Koristeći Bluetooth 5.2, NOVA H1 se povezuje sa vašim telefonom kao i sve TWS slušalice i isporučuje zvuk direktno u vaš ušni kanal pomoću NOVA vlasničke tehnologije za formiranje audio snopa.

NOVA H1 funkcioniraju baš kao i vaš par TWS slušalica, omogućavajući vam da slušate muziku i podkaste, odgovarate na pozive ili ih odbijate ili pozivate glasovnog asistenta vašeg telefona. Panel osetljiv na dodir na poleđini naušnice registrira dodire, omogućavajući vam da kontrolirate svoje iskustvo slušanja ili komunicirate sa glasovnom vještačkom inteligencijom telefona.

Teže samo 7 grama
S obzirom na to da se naušnice često nose duže od TWS Earbuds, NOVA H1 naušnice teže samo 7 grama svaka, što vam omogućava da ih nosite satima, a da ne osjetite njihovu težinu na ušima.

Naušnice imaju kapacitet baterije od 3,5 do 4,5 sata, koji se može produžiti na 18 sati kada se koriste sa prilično blistavom futrolom za punjenje koja dolazi uz njih. U zavisnosti od toga da li se odlučite za srebrnu ili zlatnu varijantu, NOVA H1 koštaju između 595 i 695 eura.« (Previous News)Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *