Main Menu

Nevjerovatna transformacija Martine, od bjelkinje do crnke s najvećim grudima u Evropi

Martina Big želi uvećati grudi sve dok ne budu “velike kao Titanik”. Ova Nijemica, koja je rođena kao bjelkinja, nekolio puta se podvrgavala operaciji uvećanja grudi.

Ona tvrdi da su njene grudi najveće u Evropi, a na Instagramu je pokazala kako je izgledala prije svih plastičnih operacija koje je uradila. Njeni pratitelji su ostali šokirani fotografijama i transformacijom.

Ona je nekada imala plavu kosu i prirodni ten kože. Kako je napisala, prošlo je deset godina od te fotografije, prije prvih plastičnih operacija.

– U međuvremenu sam se promijenila od glave do pete, dok se jedna od najvećih promjena svakako desila mojim grudima – rekla je Martina.

Ona je rizikovala svoje zdravlje jer je godinama uradila mnogo operacija. Njene ogromne i uvijek proširive implantate ljekar puše pomoću fiziološkog rastvora preko ventila skrivenog ispod njenog pazuha, pa zbog toga manekenka ne može da veže pojas u automobilu i mora da koristi produžni pojas da bi prešla preko svojih ogromnih grudi.

Također, prije spavanja, Martina nema drugog izbora osim da spava na leđima ili da koristi mnogo jastuka da podupre svoje tijelo ako leži naprijed. Inače, prije dvije godine, bivša stjuardesa je otkrila da želi da bude identifikovana kao afrička crnka. Svoju transformaciju je započela uz podršku supruga Majkla.

 « (Previous News)Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *