Main Menu

Ove holivudske zvijezde su rekorderi i to po broju propalih brakova

U svijetu bogatih i slavnih ljubav je često kratkog vijeka pa nas i ne čudi da brojne holivudske zvijezde iza sebe imaju velik broj propalih brakova. Zapravo, jako je teško uopće pronaći neku slavnu osobu koja u svom ‘dosjeu’ nema barem jedan razvod.

Čini se da su razvodi postali dio njihovog načina života, no neke zvijezde ipak debelo prednjače po broju razvoda i ljubavnih krahova. Ipak, unatoč tome što iza sebe imaju više propalih brakova, oni nisu izgubili vjeru u ljubav, a mnogi su se ponovno zaljubili pa i kročili pred oltar. U nastavku teksta saznajte koji su celebovi najveći rekorderi po broju brakova i razvoda koje imaju iza sebe.

Billy Bob Thornton
Osebujni glumac i dobitnik Oscara, Billy Bob Thornton ženio se čak šest puta, a njegov najpoznatiji brak bio je onaj s glumicom Angelinom Jolie koji je bio obilježen brojnim kontroverzama. Glumac ima četvero djece s tri različite žene. Nakon burne ljubavne prošlosti, čini se da je zločesti holivudski dečko napokon pronašao sreću sa svojom šestom suprugom, devet godina mlađom Connie Angland s kojom je u braku od 2014. godine.

Pamela Anderson
Popularna glumica i zvijezda ‘Baywatcha’ iza sebe ima pet neuspješnih brakova. Njezin ‘najdugovječniji’ brak bio je onaj s rockerom Tommyjem Leejem, a par je bio zajedno od 1995. do 1998. godine te imaju dva sina. Njihov je odnos bio buran i kontroverzan, a brak im je uništila objava snimke seksa. Nakon teškog razvoda, uslijedila su još četiri neuspješna braka od kojih nijedan nije potrajao dulje od dvije godine. Glumica je godinu dana bila u braku s glazbenikom Kid Rockom, a u svojim memoarima koji su nedavno objavljeni, otkrila je kako je istinski voljela samo svog prvog supruga, Tommyja.

Raquel Welch
Nedavno preminula 82-godišnja glumica Raquel Welch tokom 60-ih i 70-ih prošlog stoljeća bila je velika zvijezda, a proslavila se ulogama u filmovima ‘Fantastic Voyage’ i ‘Milijun godina prije Krista’. Za svoju ulogu u filmu ‘Tri mušketira’ iz 1974. osvojila je Zlatni globus, a u ono se vrijeme smatrala velikim seks simbolom te je imala prilično buran ljubavni život. Udavala se četiri puta, a svi njeni brakovi završili su razvodom. Njezin posljednji brak završio je 2004. godine, a nakon toga slavna je glumica otkrila novinarima da se više ne namjerava udavati.

Joan Collins

Legendarna britanska glumica Joan Collins tokom 80-ih godina je bila velika zvijezda i seks-simbol, a proslavila se ulogom u tv-sapunici ‘Dinastija’. U brak je ulazila pet puta, a njezin ju je prvi suprug, irski glumac Maxwell Reed, navodno silovao na prvom spoju kada je imala samo 17 godina. O šokantnim detaljima iz svog prvog braka slavna je 89-godišnja glumica progovorila u BBC-jevom dokumentarcu ‘Ovo je Joan Collins’, a nakon prvog razvoda udala se još četiri puta. Trenutno je u braku s 30 godina mlađim Percyjem Gibsonom.

James Cameron
James Cameron jedan je od najbogatijih i najtalentiranijih holivudskih reditelja, a ženio se čak pet puta. Slavni tvorac ‘Terminatora’, ‘Titanica’ i ‘Avatara’ nije izgubio vjeru u ljubav čak ni nakon četiri razvoda, a posljednjih 20-ak godina u sretnom je braku sa Suzy Amis, glumicom koju je upoznao još tijekom snimanja Titanica. U to vrijeme Cameron je bio u braku s Lindom Hamilton, od koje se razveo 1999. godine.

Larry King
Popularni američki voditelj dobitnik je brojnih prestižnih novinarskih nagrada i smatra se američkom ikonom pop kulture, a javnosti je dobro poznat i po svom burnom privatnom životu. King je bio oženjen čak osam puta, sa sedam različitih žena. Kad je imao samo 19 godina oženio je svoju školsku ljubav Fredu Miller, no taj je brak bio poništen na zahtjev njihovih roditelja. Posljednji put pred oltar je stao 1997. godine, sa Shawn Southwick, no i taj je brak završio neslavno, a brakorazvodna parnica pokrenuta je neposredno prije Kingove smrti 2021. godine.

Jennifer O’Neil
Lijepa brazilska glumica i manekenka prava je ‘rekorderka’ po broju brakova – udavala se čak devet puta s osam muškaraca. Dva puta se udala s istim muškarcem, Richardom Alanom Brownom, a ima i troje djece. Unatoč brojnim bračnim neuspjesima, glumica nije odustala od ljubavi, a njezin posljednji pokušaj bio je brak s Mervinom Disneyem Louqueom Jr.. Par je pred oltar stao 1996. godine i još su uvijek zajedno.

Elizabeth Taylor
Jedna od najljepših glumica na svijetu, slavna Elizabeth Taylor, pred oltar je stala čak osam puta sa sedam različitih muškaraca. Dva puta je uplovila u bračnu luku s glumcem Richardom Burtonom koji je bio njezina velika ljubav, a njezin posljednji brak, onaj s Larryjem Fortenskyjem, trajao je od 1991. do 1996. godine. Nakon toga Elizabeth se više nije udavala.

Zsa Zsa Gabor
Slavna glumica mađarskog podrijetla proslavila se ulogom u filmu ‘Moulin Rouge’, a nakon toga vrata Hollywooda su joj bila otvorena. Javnosti je ostala poznata po svom ekstravagantnom načinu života i glamuroznoj osobnosti te brojnim brakovima. Zsa Zsa Gabor u svom bračnom ‘dosjeu’ ima devet brakova i sedam razvoda, a jedan je njezin brak bio poništen. Njen posljednji suprug bio je Frederic Prinz von Anhalt s kojim se vjenčala 1976., a par je ostao zajedno sve do njene smrti 2016. godine.


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *