Main Menu

Ove tipove muškaraca treba izbjegavati

Nakon mnogo spojeva žene shvate da se muškarci s kojima izlaze mogu svrstati u jednu od 10 kategorija, od kojih je posljednja rijetka i iznimno dragocjena.

Ljubavna savjetnica Eudžin Peper (Eugenie Pepper) je detaljnije objasnila te kategorije muškaraca i koji je stvarni problem sa svakom od njih.

Narcis
– U početku je jako šarmantan i predivno je provoditi vrijeme s njim. Može proći puno vremena prije nego što shvatite da je njemu bitan samo on i da je jako sebičan – objašnjava Peper, ljubavna savjetnica, koja je za ”Daily Mail Australia” otkrila na kakve muškarce žene mogu naletjeti ako idu na spojeve.

Gospodin zahtjevni (težak za održavanje)
– Ovaj tip muškarca će stalno od vas tražiti potvrdu. Ima nisko samopoštovanje i nedostaje mu samopouzdanja na svim životnim poljima. Većina žena će ovo primijetiti već na početku izlaženja s muškarcem, ali će mu ipak pružiti šansu – rekla je Peper.

Gospodin slobodni (s fobijom od obaveza)
– Ovaj tip muškarca u početku puno obećava, ima sve atribute ozbiljnog muškarca, i taman kad se žene ponadaju da je on onaj pravi, sve pada u vodu. Ne izvršava obećanja, a kad dođe trenutak odluke, pobjeći će, ili još gore, dugo će se premišljat ostavljajući ženu da ga čeka – objašnjava.

Prevarant
– Postoje muškarci koji se lažno predstavljaju ženama s kojima izlaze. To je sve isplanirano, do detalja da imaju otvoren profil na raznim internetskim stranicama za upoznavanje žena s lažnim podacima. Ponekad su ovi muškarci oženjeni, a nekad jednostavno žele kratke i neobavezujuće seksualne avanture – rekla je Peper.

– Na kraju ih uvijek ulove. Često znaju imati žene s kojima se nalaze, a smatraju ih “rezervama”. Uvijek će vas pokušat uvjeriti da ste vi ona posebna. Prava. A ono što je stvarno strašno je da se ponašaju isto kao muškarci koji su iskreni. Njihova gluma je savršena – dodaje.

Škrtica
– Svi znamo barem jednog – to je onaj muškarac koji svaki put kad se ide van zaboravi novčanik, ili kad se okreću rudne pa dođe red na njega pobjegne. Njega je lako primijetiti – zaključuje Peper.

Napasnik
– Za ovog muškarca ništa nije dovoljno dobro. Uvijek je u pravo i jako je veliki kritičar svih i svega. On uvijek mora sve kontrolirati i sve mora biti po njegovom. Iscrpit će vam svu energiju – objašnjava Peper.

Šovinista
– Po svom ponašanju čovjek bi rekao da je ovaj muškarac iz srednjeg vijeka. On smatra da su kućanski poslovi i odgoj djece ženski posao, dok je njegovo pravo provoditi vrijeme sa svojim društvom. Njegovi prijatelji uvijek imaju prednost pred njegovom djevojkom. Često spušta ženama i tretira ih kao da su manje vrijednosti – upozorava Peper.

Uhoda
Uhoda ne prihvata ne kao odgovor.

– Nakon što ste ga prvi put odbili, probat će opet i opet i opet. Odbijanje kao da im pruža dodatnu snagu da budu još naporniji i odlučniji da vas imaju. Maltretirat će vas i na sve moguće načine pokušati izmanipulirati da izađete s njima. Na vaše objašnjenje da se ne želite s njima viđati neće se uopće obazirati – opisuje Peper.

Gospodin nestao bez traga
Većina žena se barem jednom zaljubila preko ušiju u muškarca koji je u jednom trenutku samo nestao iz njihovih života. Prvo treba reći da nije greška u ženi što se neki muškarci ovako ponašaju. Takav način ponašanja je sve češći. Neki si muškarci čak unaprijed zadaju vremenski rok nalaženja s nekom ženom prije nego što potpuno prekinu kontakt – objašnjava Peper.

Vrlo rijetki “Gospodin pravi”
– Mnogi dobri muškarci se skrase sa svojom prvom dugogodišnjom djevojkom. Zato su toliko rijetki i zato ih je toliko teško pronaći, ali nije da su izumrla vrsta. Najbolji način da ih locirate jest da izlazite, da se družite sa širokim krugom ljudi. Što širi vaš krug to je veća šansa da ćete naletjeti na onog pravog – objašnjava.

– Tražite muškarca koji je drag i koji je empatičan, nemojte nikoga odbaciti zbog prvog dojma, ipak nikad ne znate što se ispod krije…. – dodaje Peper.


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *