Main Menu

Šta vaša omiljena hrana govori o vama

Slana hrana
Osobe koje imaju želju za slanom hranom, rijetko izražavaju svoje mišljenje. Dosta su energične i odvažne u kritičnim situacijama. Jako su racionalne. Takve može umiriti kesica čipsa ili pomfrit, a sve to izaziva manjak minerala u organizmu.

Slatka hrana
Slatko vole senzualne osobe. Osobe koje vole tamnu čokoladu vole biti u centru pažnje, dok su osobe koje vole mliječnu čokoladu često tihe i povučene. Uopćeno osobe koje žude za slatkišima su hedonisti i rijetko žale za propuštenim prilikama.

Slatko-slana hrana
Slatko-slanu hranu vole kreativci i samotnjaci. Osobe koje vole slatko-slanu hranu vole biti same, kreativne i da upravljaju vlastitim vremenom. Učestala želja za kombinacijom slatkog i slanog znak je da u organizmu nedostaje glukoza i natrijum.

Ljuta hrana
Ljutu hranu vole temperamentne osobe koje ne vole gubiti vrijeme na nevažne stvari. Oni vole red i discipline, brzo obavljaju više stvari odjednom, a ovakva hrana ih smiruje.

Gorko vole misaoni i obzirni
Misaone osobe su fanovi gorkog ukusa, koji je inače najmanje zastupljen u kategoriji omiljenih. Gorka hrana uravnotežuje njihovu hladnoću koja je tek na površini, a koji su u dubini svog bića mirni.

Želja za hranom u sebi sadrži psihičku komponentu, pa potreba za slatkim, slanim, ljutim, gorkim nije bezazlena, već mnogo može govoriti o vama.


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *