Main Menu

Ovi horoskopski znakovi tražit će razvod čim naiđu prvi problemi

Jeste li znali da su pojedini horoskopski znakovi skloni brzo dići ruke od odnosa?

Razvodi znaju biti često emotivno intenzivni i izazovni, a tri horoskopska znaka imaju neobičan pristup ljubavi i braku, što ih vodi do odluke da okončaju vezu prije nego što razmotre kompromis.

Blizanci
Blizanci su poznati po svojoj promjenjivoj prirodi i potrebi za stalnom stimulacijom. Kao znak zračnog elementa kojim vlada Merkur, planet komunikacije, Blizanci su skloni brzom mijenjanju mišljenja i traženju novih avantura. Kad naiđu prvi problemi u vezi, Blizanci će ih često doživjeti kao znak da su spremni za nešto novo.

Njihova znatiželja i želja za svježinom mogu ih odvući dalje od partnera i prema novim iskustvima. U braku Blizanci često traže intelektualnu stimulaciju i slobodu, a kad se pojavi monotonija ili nesporazumi, njihova reakcija može biti brza odluka da je vrijeme za razvod.

Strijelac
Strijelci, vođeni Jupiterom, planetom ekspanzije i optimizma, cijene slobodu i avanturu više od stabilnosti. Kao vatreni znak, Strijelci se brzo mogu zaljubiti, ali isto tako brzo mogu izgubiti interes kad se suoče s problemima u vezi. Njihova neovisna priroda i želja za istraživanjem novih horizonta znače da često nisu spremni za dugoročne kompromise.

Ako brak počne osjećati kao ograničenje ili im partner postane prezahtjevan, Strijelci će prvi predložiti razvod kako bi mogli nastaviti potragu za vlastitom srećom i slobodom.

Vodenjak
Vodenjaci su znak poznat po svojoj nekonvencionalnosti i nezavisnosti. Kao znak kojim vlada Uran, planet inovacija i promjena, Vodenjaci cijene slobodu i ne vole se osjećati sputano. U vezi traže partnera koji će poštovati njihovu potrebu za individualnošću.

Kada se suoče s problemima u braku, često reagiraju distanciranjem i racionaliziranjem problema. Ako ne pronađu rješenja koja odgovaraju njihovoj viziji života, Vodenjaci će radije potražiti razvod nego se prilagoditi konvencionalnim očekivanjima. Za njih, brak je uspješan samo ako se temelji na slobodi i uzajamnom poštovanju.

« (Previous News)
(Next News) »Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *