Main Menu

Razmažena djeca slavnih

I sami su postali slavni samo zbog činjenice jer su djeca slavnih roditelja. I dok se neki slavni roditelji tvrde da svojoj djeci u nasljedstvo neće ostaviti ništa i da sve moraju sami steći, ima i onih koji su od njih napravili razmaženka, kako se kod nas kaže derišta.

Donosimo vam popis neke razmažene djece.

Djeca Davida i Victorie Beckham
Bivši nogometaš David Beckham i njegova supruga pjevačica Victoria zajedno su od 1997. godine. Nakon što su se 1998. godine zaručili rodio im se prvi sin Brooklyn Joseph. Vjenčali su se godinu dana kasnije i s bebom fotografirali na zlatnom tronu.

U braku su dobili još troje djece, Romeo James, Cruz David i kćer Harper Seven. Svi su od rane mladosti angažirani u svijetu mode, Brooklynu i Romeou je kum pjevač Elton John, a kuma im je Elizabeth Hurley. Sva tri sina trenirala su nogomet u Arsenalovoj školi, a jednom je neko rekao da samo jedan komad njihove odjeće vjerovatno košta više nego vaše čitava garderoba.

Djeca Mariah Carey
Pjevačica Mariah Carey blizance Monroe i Moroccan rodila je 2011. godine i odmah ih krenula učiti životu na visokoj nozi. Dok bebe još nisu mogle ni hodati kupila im je 50-ak pari dječjih cipelica. Također, pribadače na pelenama bile su od dijamanata. Kupila im je i naušnice i kao da to nije bilo dovoljno pa im je još u sef pohranila dijamante. Tek toliko da se nađe.

Djeca Beyonce i Jay Z-ja
Američka pjevačica Beyoncé je 2012. godine rodila kćer Blue Ivy. Kako bi imala svoj mir, prije toga je zakupila cijeli sprat bolnice. Bebu je odmah obasula skupim poklonima na koje je potrošila 1,5 miliona dolara. Uz to je kupila i 600.000 dolara vrijednog konjića za njihanje koji je napravljen od zlata, a bebin krevetić je bio optočen Swarovski kristalima.

Prije njenog rođenja, Hvar ju je proglasio počasnim građaninom, a već ima i ponude za posao. Rekli bismo, prava kraljevska porodica. Čini se kako je pjevačica iz svega toga ipak nešto i naučila. Kada je 2017. godine rodila blizance Rumi i Sir odlučila ih je držati podalje od svjetala reflektora. Rijetko objavljuje njihove fotografije.

Dijete Toma Cruisea i Katie Holmes
Glumac Tom Cruise skakao je po kauču voditeljice Oprah Winfrey kako bi svijetu objavio da je zaljubljen u kolegicu Katie Holmes. Par je dobio kćer Suri 2006. godine. Djevojčica su od rođenja pratili fotografi, a Suri je nosila samo najskuplju dizajnersku odjeću. Tom ju je jednom odveo u Disneyland i samo za nju unajmio čitav Pepeljugin dvorac.

Nakon rastave slavnog para, Katie je dobila skrbništvo nad Suri koja je tatu viđala sve rjeđe. Jednom je rekla da joj jako nedostaje, a navodno joj je išlo i na živce mamino ljubakanje u novim vezama i to toliko da je zaprijetila da će otići živjeti s tatom.

Dijete Salme Hayek
Glumica Salma Hayek rodila je 2007. godine curicu. Valentina Paloma Pinault Hayek odmah je postala tatina maza koji mjesečno troši 50.000 dolara za održavanje imanja vrijedno 12 miliona dolara, a koji glasi na njeno ime. Valentina govori tri jezika, engleski, španjolski i francuski, a često se voli fotografima isplaziti jezik.

Djeca J. Lo i Marca Anthonyja
Jennifer Lopez ima blizance Emme i Max koji s mamom stalno lete privatnim avionom. Kum im je glumac Tom Cruise koji je za njihovo krštenje potrošio 200.000 dolara, a među igračkama imaju i one optočene dijamantima. U posljednje vrijeme dosta se pisalo o tome da Emme želi postati muškarac, da sve više nosi mušku odjeću i da često mijenja boju kose.

Djeca Angeline Jolie i Brada Pitta
Angelina Jolie je za rođendan kćeri Zahare potrošila 20.000 dolara. Rođendan je bio tematski, sve je bilo vezano uz princeze.

Sina pjevača Eltona Jona, Zacharyja, mediji su prozvali najrazmaženijim klincem na svijetu. Čim se rodio Zachary je dobio stan u Los Angelesu vrijedan 1,3 miliona funti te dvije dadilje koje su ga danonoćno pratile.

Sin glumice Sandre Bullock, Louis Bardo navodno nije volio igrače pa mu je mama za rođendan kupila sliku Andyja Warhola. Za to je izdvojila ‘samo’ 14.000 dolara.


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *