Main Menu

Sredovječni muškarci naročito vole dvije stvari u krevetu

Prema jednoj nedavno provedenoj anketi, muškarci iznad 40 godina naročito vole dvije stvari u krevetu – vjerovatno ćete se iznenaditi kad vidite koje.

S druge strane, mlađi muškarci su željni eksperimentiranja – što je s jedne strane i logično.

Muškarci žele brzi i prljavi seks bez ikakvih granica? Da, moguće je. Prema anketi internet-stranice „LeAffair“, znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih. Na šta se to „pale” sredovječni muškarci?

Nježno, a ne prljavo i grubo
Vjerovali ili ne: muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu! Naime, ljubljenje i nježan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom i drugom mjestu njihovih želja! Ispred oralnog seksa.

Zatim na listi slijedi ‘normalan seks’ (šta god podrazumijevali pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem rublju i visokim štiklama, SM igrice i seks utroje. Fotografisanje ili snimanje za vrijeme seksa uopće im ne pada na pamet.

A kakva je situacija s mlađim momcima
Muškarci u dvadesetima i djelimično u 30-ima, barem prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentisanje. Seksi fotografije i video? To im je super! I seks s više osoba je u top pet želja u krevetu, piše Miss7.

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji između 20. i 30. godine – međutim, tada su ipak više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu. U srednjim četrdesetim godinama života najviše se mijenja kvalitet u seksu. Naime, potvrđeno je da u dobi od 45 godina muškarci (ali i žene) imaju manje seksa, ali seks tada postaje značajno kvalitetniji.


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *