Bosanski “Tenk” oduševio navijače Arsenala na prvom treningu

Godinama su navijači Arsenala na kraju ljetnih prijelaznih rokova bili bijesni, razočarani i frustrirani. Dok su se njihovi rivali, kako na Otoku, tako i na kontinentu, u ovo doba godine brutalno pojačavali, poslovično škrti Arsene Wenger čekao bi doslovce posljednje trenutke ne bi li krenuo u akciju. Naravno, uglavnom prekasno.

Danas navijači Arsenala slave. Već 5. jula na Emirates su već sletjela dva ozbiljna pojačanja – Alexandre Lacazette i Sead Kolašinac.

Francuz je u Lyonu pokazao da je napadač svjetske klase, dok je bh reprezentativac jedan od najboljih lijevih bekova kojeg se uopće moglo pronaći na tržištu.

Već nakon prvog odrađenog treninga, Kolašinac je oduševio navijače Arsenala koji su na društvenim mrežama pokazali da su impresionirani njegovom snagom, pa je sad već bivši nogometaš Schalkea dobio nadimak Tenk.

Inače, Kolašinac je rođen u Karlsruheu i igrao je za sve njemačke mlađe uzraste te je bio planiran kao reprezentativac Njemačke u budućnosti, međutim, izabrao je Bosnu i Hercegovinu.

 

 « (Previous News)Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *