Main Menu

Gdje muškarci vole da ih se dira

Da li znate gdje muškarci vole da ih se dira? Naravno, žene i muškarci jednako vole dodire. Ako znamo da smo društvena bića i da više od svega volimo komunikaciju i kontakt sa drugima, onda je jasno i zašto je dodir jako važan dio neverbalne komunikacije.

Mjesto i intenzitet
Dodir nekada može govoriti hiljadu riječi i imati isto toliko skrivenog značenja. Ovisno kada, kako i koga dirate može značiti različite poruke, emociju i žudnju. Mjesto i intenzitet dodira jako puno govori o vašim namjerama i prisnosti.

Kada je ova tema u pitanju, možemo pričati o nekakvom prosjeku, a za tačnije mjesto tačno određenog muškarca morat ćete istražiti u razgovoru s njim ili metodom pokušaja. Ipak neka mjesta gdje muškarci vole da ih se dira su i više nego očita, pa ih ovaj put nećemo obrađivati.

Možda je interesantnije analizirati mjesta koja nam ne padaju prva na pamet. Muškarci vole dodire, posebno one koji nose erotičnu poruku.

Osim dijela tijela gdje muškarci vole da ih se dira, možda će i važnije biti na koji način ih dodirujete. Tu čak možemo reći da postoji konsenzus, barem veći od onoga kada je u pitanju mjesto dodira. Možda bi najbolja kombinacija bila izmjena nježnih i grubljih dodira i poteza. Ako vam je cilj uzbuditi muškarca, to će svakako biti dobra kombinacija.

Vrat
Naprimjer, vrat je svakako jedno od mjesta na tijelu gdje muškarci vole da ih se dira. Vrat je jaka erogena zona i postoji dobra kombinacija dodira i poljubaca koji će zapaliti svakog muškarca. Muškarci vole kada ih žena nježno dodiruje i lagano ljubi po vratu. Te vrste dodira izazvat će, posebno što ih nježnije izvodite, probudit će onaj senzacionalni osjećaj koji se proteže i završava u dnu kralježnice. U svakom slučaju koje god mjesto odabrali, potrudite se i budite kreativni kada je način i intenzitet dodira u pitanju.

Leđa
Možemo reći kako su erogene zone mjesta gdje muškarci vole da ih se dira. Osim vrata, sljedeća erogena zona su leđa. Leđa se neopravdano zanemaruju. Međutim, ako svi volimo masažu leđa, onda ćemo to znanje iskoristiti i u svrhu uzbuđivanja muškarca. Leđima pristupite čvršće, pomalo agresivnije. Leđa su ipak nešto jača i grublja pa će češkanje noktima izazvati osjećaj ugode kod muškarca.

Uši
Još jedan od zicera gdje muškarci vole da ih se dira su uši. Igrajte se sa njegovim uhom. Lagano grickanje, ljubljenje i dahtanje uha i oko uha dovest će svakog muškarca do „ludila“. Isti oni trnci koje smo spomenuli kod dodirivanja vrata, biti će prisutni i u ovom slučaju.

Ruke
Stražnjica, ruke pa i unutarnja strana bedara također su jako erogene zone kod muškaraca i dodirivanjem tih zona sigurno ćete uzbuditi muškarca. Osim ovih mjesta koje smo naveli, na vama je i da eksperimentirate. Što bolje budete poznavali svoga muškarca i što više mjesta isprobate bolje ćete znati što vašeg muškarca najviše uzbuđuje.


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *