Main Menu

Salko Juklo: Zašto bih pravio djecu kad će Bakir proizvoditi robote Bošnjake

Salko Juklo iz Mostara je na sebi svojstven način reagovao na izjavu Bakira Izetbegovića da će odlazak mladih trebati nadomjestiti robotima.

Juklo je na svom Youtubeu napravio parodiju na način da je “razgovarao” sa Bakirom Izetbegovićem.

Odlična ideja
– Halo predsjedniče. Zovem vas u vezi ovih robota što ćete proizvoditi. Jel istina to ili je šuplja kao i sve dosad? Znači istina je. Taman žena i ja planirali treće dijete. Sinoć se raspremili, a žena nešto čačka na telefonu i vrisnu “Evo Bakir će proizvoditi robote koji će zamijeniti ljude. Pa što i mi ne bi uzeli jednog.” Rekao sam joj “Hajde sačekat ćemo još koji dan”.

To je odlična ideja, zamislite koliko se uštedi na vremenu i parama. Narod ne treba više raditi “one stvari”. Ne moramo više pelene kupovat, pa ga ženi svadbu pravi, pa zetovi, snahe, stresu kraja nema, ovako uzmeš robota i rahat si – rekao je.

Novalić poznat po inovacijama
Kaže da ga čudi da Fadil (Novalić) nije prije došao na ovu ideju, jer je poznat po inovacijama.

– A to se Seka sjetila, a vi samo izjavili. E svaka joj čast, blago kući u koju ne dođe. Mogul ja odmah naručiti jednog. Volio bih da bude lijep kao Fikro, da bude nabildan kao Zahiragić, inteligentan kao Novalić, bogat kao Budnjo, školovan kao Sebija i Osmica, sposoban kao Asim i da neće slagat kao vi. Znači Bošnjak od glave do pete – dodao je.

Više pogledajte u videu.


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *